Общи условия

  1. Предмет

1.1. Настоящите общи условия са предназначени за регулиране на отношенията между „Санур 69”, наричано по-долу за краткост ДОСТАВЧИК, и клиентите, наричани по-долу ПОЛЗВАТЕЛИ, на електронният магазин „www.umbopo.com”, наричан по-долу „ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН”. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на www.umbopo.com (с изключение на линка към настоящите „Общи условия“), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези „Общи условия“.

 

  1. Данни за доставчика

Информация съгласно Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите:

2.1. Наименование на Доставчика: www.umbopo.com

2.2. Седалище и адрес на управление: гр. София, ул. „Лайош Кошут” 25

2.3. Адрес за упражняване на дейността: гр. София, ул. Аксаков 30

2.4. Данни за кореспонденция: Email: umbopo.shop@gmail.com,тел:

+359 877 23 11 39 и +359 877 22 22 46

 

  1. Собственост на информацията

3.1. Информацията на този сайт, включваща всеки текст и снимка, е собственост наwww.umbopo.com. В този смисъл, всяко копиране и неправомерно ползване на информацията е строго забранено.

 

  1.  Поверителност на данните

4.1. Личните данни, които www.umbopo.com получава при регистрацията и финализиране на поръчката, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, както и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката.

4.2. „Санур 69” гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

4.3. При направена поръчка в сайта, www.umbopo.com предоставя името, адреса и телефона на потребителя на куриерска фирма ЕКОНТ , които са им необходими за доставянето на поръчаните продукти.

4.4. www.umbopo.com не носи отговорност за лични данни, събрани и разпространени от куриерски фирми.

4.5. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

 

  1.  Използване на електронен магазин

5.1. За да използва ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН за сключване на договори за
покупко-продажба на стоки, Ползвателят следва да въведе избрани от него име и парола за отдалечен достъп, в случаите в които електронният магазин изисква регистрация.

5.2. Името и паролата за отдалечен достъп се определят от Ползвателя, чрез регистрация по електронен път в сайта на Доставчика.

5.3. С попълване на данните си и натискане на бутоните „Да, приемам“ и „Регистрация“, Ползвателят декларира, че е запознат с тези общи условия, съгласен е с тяхното съдържание и се задължава безусловно да ги спазва.

5.4. Доставчикът потвърждава извършената от Ползвателя регистрация, чрез изпращане на писмо на посочен от Ползвателя електронен адрес, на който се изпращат и информация за активиране на регистрацията. Получателят потвърждава регистрацията и сключването на договора чрез електронна препратка в писмото, с което е уведомен за извършената регистрация, изпратено от Доставчика. След потвърждаването се създава акаунт на Ползвателя и между него и Доставчика възникват договорни отношения.

5.5. При извършване на регистрацията Ползвателят се задължава да предостави верни и актуални данни. Ползвателят своевременно актуализира данните, посочени в регистрацията си, в случай на промяна.

5.6. В случай че за регистрация на Ползвателя се използва профил в уеб социални мрежи или други мрежи, страна по договора е лицето, което е титуляр на използвания за регистрацията профил в съответната социална или друга мрежа. В този случай Доставчикът има право на достъп до данните, необходими за идентифициране на Ползвателя в съответната социална или друга мрежа.

5.7. Електронният адрес, предоставен при първоначалната регистрация на Ползвателя, както и всеки следващ електронен адрес, използван за обмен на изявления между Ползвателя и Доставчика, е „Основен електронен адрес“ по смисъла на тези общи условия. Ползвателят има право да променя своя Основен контактен електронен адрес.

– При постъпване на заявка за промяна на Основния контактен електронен адрес, Доставчикът изпраща искане за потвърждение на промяната. Искането за потвърждение се изпраща от Доставчика на посочения от Ползвателя нов Основен контактен електронен адрес

– Промяната на Основния контактен електронен адрес се извършва след
потвърждение от Ползвателя, изразено чрез препратка, съдържаща се в искането за потвърждение, изпратено от Доставчика на посочения от Ползвателя нов Основен контактен електронен адрес.

– Доставчикът информира Ползвателя за извършената промяна, чрез електронно писмо, изпратено на посочения от Ползвателя Основен контактен електронен адрес преди извършването на промяната му. Доставчикът не носи отговорност пред Ползвателя за неправомерна промяна на Основния контактен електронен адрес. Доставчикът може да изисква от Ползвателя използването на Основния контактен електронен адрес в специфични случаи.

 

  1. Доставка

6.1. Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт Експрес ООД и е за сметка на клиента. Цената на доставкатаНЕе включена в крайната цена и се заплаща отделно на куриера при вземане на пратката спрямо неговата тарифа.

6.2. Доставката се извършва до точно посочен от Ползвателя адрес (независимо дали е жилищен, или е служебен), или до офис на куриерска фирма Еконт Експрес ООД  в съответния град.

6.3. Доставката се извършва до 3 работни дни
6.4. Всички поръчки потвърдени след 14 часа се обработват на следващият работен ден. Поръчките направени след 14 часа в петък, се обработват в понеделник или в първия работен ден от седмицата.

6.5. Доставки при посочените по-горе срокове и цени се извършват само на територията на България. За доставки извън страната е необходимо да се свъжете с нас на umbopo.shop@gmail.com или на посочените телефони, за да уточним подробности.

6.6. Поръчките могат да бъдат получени на място в някои от магазините на Умбопо в София, Созопол и Бургас.

 

  1. Проблеми при изпълнение на поръчката

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

7.1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

7.2. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка или телефонен номер.

 

  1. Начини на плащане

8.1.Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате  дължимата за нея сума и сумата за доставка, спрямо тарифата на куриерската компания.

 

  1. Право на отказ и връщане на стоки

9.1.При упражняване правото на отказ, връщането на стоката е за сметка на потребителя

9.2. Ползвателят има право да върне закупената от него стока за собствена сметка в рамките на 14 дни от датата на закупуването й (датата на доставка). За целта стоките трябва да са в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

9.3. При връщане на стоки ползвателя е длъжен да предостави всички документи удостоверяващи покупката. „Санур 69” се задължава да върне заплатената от потребителя за всички върнати стоки сума при условие, че стоките отговарят на вида и условията за връщане посочени по-горе.

 

  1. Рекламации

10.1. www.umbopo.com приема рекламация на стоки до 24 часа от получаването. Рекламации се приемат само на имейл, телефон или в магазин на „Санур 69” при предоставяне на следната информация и копия на документи:
– Имена, телефон и имейл на потребителя
– информация за закупената стока: име на стоката по стокова разписака или фактура, копие на касова бележка, стокова разписка или фактура
– номер и дата на поръчката
– подробно описание на проблема придружено със снимка.