Условия за ползване

Разглеждането и ползването на www.umbopo.com само по себе си означава, че Вие се съгласявате с неговите условия и права за ползване.

Доставка и плащане

Поръчките се доставят на посочен от Вас адрес чрез куриерски услуги на фирма Еконт Експрес. Цената на доставка в рамките на България е 6,30лв.

За да бъдат поръчани и доставени продуктите на Umbopo Вие трябва да предоставите в сайта пълни и верни данни.

Направените поръчки в онлайн магазина на Umbopo може да заплатите с  наложен платеж – при доставката се заплаща на куриера.

  • Поръчките се доставят в рамките на 3 работни дни за София и 3 работни дни за страната след потвърждение на поръчката.
  • Всички поръчки потвърдени след 14 часа се обработват на следващият работен ден. Поръчките направени след 14 часа в петък, се обработват в понеделник или в първия работен ден от седмицата.
  • Поръчките могат да бъдат получени на място в някои от магазините на Умбопо в София и Бургас.
  • При покупка в рамките на България над 100лв, доставката е безплатна.

Доставката се извършва само след потвърждение от страна на клиента на име и адрес чрез емайл или телефон. Непотвърдени поръчки не се изпълняват.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПОЗВЪНЕТЕ НА 0877231139 или ни пишете на
e-mail: umbopo.shop@gmail.com

Собственост на информацията

Информацията на този сайт, включваща всеки текст и снимка, е собственост наwww.umbopo.com. В този смисъл, всяко копиране и неправомерно ползване на информацията е строго забранено.

Лични данни

Предоставените при регистрация от потребителите лични данни се ползват отwww.umbopo.com при пълна конфиденциалност и единствено по повод доставки на поръчани стоки, както и за съобщаване на рекламни съобщения и промоции, свързани сwww.umbopo.com.

Рекламация и връщане на продукти

Рекламация и връщане на продукти са възможни в един от следните случаи:

-Грешна поръчка, различни от поръчаните артикули;
-Фабрични дефекти на продукта;
-Несъответствие между описанието и цената на продукта и този поръчан от Вас;

При установяване на един или повече от описаните по-горе случаи, клиентът е длъжен да се свърже с посочените в сайта телефони за връзка, до един час след доставката на стоката.

Връщането на получените стоки е възможно само в случай че стоката е неупотребена. В така изложената ситуация парите се възстановяват на клиента в 30 –тридесет дневен срок съгласно Закона за защита на потребителите.
Всички разходи по връщането на стоката и/или доставянето на нова са за Ваша сметка.

Гаранционни условия за закупените продукти

Сребърните изделия на Umbopo, са със състав, проба 925. Освен сребро, бижутата могат да включват и естествени или синтетични камъни, както естествена или изкуствена кожа, емайл, перли и др. Гаранцията на закупените бижута е със срок от 30 календарни дни, което означава, че в рамките на този срок, изделието може да се ремонтира без заплащане, или да се смени с друго, в случай, че същото не подлежи на поправка. Така посочените условия са валидни само и единствено в случай, че са спазени препоръките за ползване и поддръжка на бижутата.

Препоръки за ползване и поддръжка на бижута

  • Непрепоръчителни

Извършване на домакински задължения със сребърните изделия, както и тежка физическа работа;
Мокрене и потапяне във вода на бижутата, както питейна, така и минерална / къпане в минерални басейни/;
Контакт на сребърните бижута с хлор съдържащи препарати, както и сяра;
Не е препоръчително да почиствате бижутата си с непрофесионални средства, като например сода бикарбонат, оцет, домашен сапун и други такива. За целта са създадени професионални почистващи препарати – полиращи пасти и почистващи киселини, които се предлагат в сайта.

  • Препоръката на екипа на Umbopo е да носите бижутата като такива, с достатъчно внимание и грижа, за да ви служат максимално дълго.